Lens Motor is de Best Dealer Van 2018 voor Renault Trucks

Zo’n vier jaar terug zat Lens Motor in een lastig parket. Om het vertrouwen van de klanten terug te winnen, heeft het nieuwe team rond Alain Jacquaert en Benoit Salmin zwaar ingezet op de dienst na verkoop. Dit uit zich bijvoorbeeld in de beschikbaarheid van drie personen die ’s nachts standby zijn om klanten te helpen bij eventuele problemen. Een ander voorbeeld is de extra investering in onontbeerlijke wisselstukken om de stilstand van voertuigen tot een minimum te beperken. Ondanks deze investeringen (nog eens aangevuld met de opening van een nieuwe garage in Fleurus), eindigde deze onderneming in de groene cijfers in 2016. Vorig jaar (2017) werd het boekjaar ook met een aardige winst afgesloten.

  • Verkoop LBV (2017): 505 voertuigen
  • Personeel: 63, waarvan 37 techniekers
  • Garages: Grâce-Hollogne, Eupen, Fleurus

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo