Logistics Days / 19-20 juni / Louvexpo (La Louvière)

De Haven van het Centrum en het Westen organiseert de eerste editie van de Logistics Days op 19 en 20 juni 2018 in Louvexpo – La Louvière. Het doel van de Logistics Days is de aandacht te trekken van bedrijven, industrie en toekomstige investeerders. Het streefdoel van deze vakbeurs is het Belgische en grensoverschrijdende logistieke netwerk te illustreren, hoe dit netwerk verknoopt is met alle transportmodi en het vereenvoudigen van B2B. Meerdere activiteiten worden parallel georganiseerd: 19/06 (alleen professionals)

  • DPVNI (promotie van de waterwegen) +/- 400 personen afkomstig uit de wereld van bedrijven, instanties, kabinetten, rivier- en zeehavens…
  • Logistics in Wallonia houdt zijn Algemene Vergadering: +/- 200 mensen, hoofdzakelijk uit de privésector
  • WORKSHOP over verschillende thema’s: deelnemers (sprekers): MULTITEL, VDE Legal, IDEA,…
  • De vakbeurs zal tevens rond 12.00 uur ingehuldigd worden door Minister Di Antonio, Minister van milieu, ecologie, ruimtelijke ordening, openbare werken, mobiliteit, vervoer en de industriezones van het Waalse Gewest.

20/06

  • de vakbeurs is toegankelijk voor iedereen en er wordt een Jobday georganiseerd in samenwerking TL-hub en FOREM.

Kom in grote aantallen en schrijf u in op de site www.logisticsdays.be/bezoekers/ Georganiseerd door de Autonome Haven van het Centrum en het Westen.

www.logisticsdays.be

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo