Mainfreight opent crossdock centrum in Zwijnaarde

Het nieuwe crossdock centrum van Mainfreight in Zwijnaarde is de derde grote investering van de groep in België, na het nieuwe distributiecentrum in Genk, het nieuwe logistieke gebouw in Evergem.  Logistiek dienstverlener Mainfreight trekt vanaf juni 2018 in een gloednieuw crossdock centrum. Het gebouw is 10.000 m² groot en zal vooral internationale groupage en nationale distributie als activiteiten omvatten. De site van Mainfreight is de eerste ontwikkeling op het Eilandje Zwijnaarde/Tech Lane Ghent, het nieuwe bedrijventerrein op het kruispunt van de E40 en E17. “Deze nieuwbouw is het begin van een belangrijk hoofdstuk in de ontwikkeling van Mainfreight in België. Het nieuwe gebouw moet ons de kans geven om vanuit een toplocatie, een efficiënte distributie op poten te zetten. Het nieuwe gebouw is volledig volgens de Nieuw-Zeelandse Mainfreight-filosofie ontworpen en zal bovendien omringd en ondersteund worden door een volledig nieuwe vloot”, zegt Dhr. Frederik Gielis, Branch Manager.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo