Michel De Maeyer, de nieuwe verantwoordelijke van de afdeling Industry van Hilaire Van Der Haeghe

Sinds 1 juni staat Michel De Maeyer aan het hoofd van de afdeling Industry van het bedrijf Hilaire Van Der Haeghe. Die afdeling is, met de distributie van Yale Forklifts heftrucks, gericht op de handling. De groep Hilaire Van Der Haeghe stelde onlangs een nieuwe structuur op met vier afzonderlijke afdelingen die elk hun eigen teams, strategie en commerciële doelstellingen hebben. En het is dus één van die afdelingen, de afdeling Industry, waarvan Michel De Maeyer nu aan het hoofd komt te staan. De groep Hilaire Van Der Haeghe verdeelt al sinds 1985 Yale-heftrucks, maar het potentieel van het merk is nog niet ten volle benut. Michel De Maeyer is van plan zijn marktaandeel nog te laten toenemen: “We zijn actief op een erg competitieve markt met veel concurrentie en enkele grote merken. Een van mijn taken zal eruit bestaan het marktaandeel in België te vergroten door de vele kwaliteiten van onze Yale-heftrucks en van de service die ons bedrijf biedt, te belichten. De nieuwe structuur moet de zaken op dat vlak makkelijker maken, ze maakt het namelijk mogelijk om een strategie uit te werken die op het lijf van de afdeling Industry is geschreven, met een aanpak die aan de markt is aangepast. Vroeger was dit niet zo evident.” Concreet is de nieuwe baas van de afdeling Industry verantwoordelijk voor de verkoop, de service en de technische en commerciële teams. Een interessant detail: voorheen was hij directeur-generaal van een bedrijf dat elektrische fietsen aan erg grote B2B-klanten verkocht en het was daar dat de directie van Hilaire Van Der Haeghe haar oog op hem liet vallen: “Op commercieel vlak en wat de dienst na verkoop betreft, vertonen mijn vorige functie en mijn nieuwe verantwoordelijkheden veel gelijkenissen. Tegelijk hoop ik ook nieuwe ideeën uit andere sectoren te kunnen aandragen.”

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo