Palifor en Fabry ontvangen hun Lean & Green-ster

Gisterenavond, tijdens de algemene vergadering van Logistics in Wallonia, mochten twee Waalse bedrijven hun Lean & Green-ster in ontvangst nemen: Palifor Logistics (Hermalle-sous-Huy) en Fabry (Thimister). De Lean & Green-sterren worden uitgereikt aan de bedrijven die, na een onafhankelijke audit, effectief de emissiereductiedoelstellingen hebben gehaald die ze hadden vooropgesteld om een Lean & Green-award te kunnen krijgen. -20% dus. Palifor deed zelfs nog beter, want het bedrijf haalde maar liefst -21,7%. Diezelfde avond ontvingen nog twee andere bedrijven hun Lean & Green-award: Handel en Greentech.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo