Pooling Partners verstevigt zijn positie in Europa

Het Nederlandse bedrijf Pooling Partners deelt in een persbericht mee dat het opnieuw de nummer één is in Europa op het vlak van productie en beheer (pooling) van palletten en kisten. Deze onderneming zag zijn omzet met 2% stijgen tot 327 miljoen. Het stelt zo’n 800 personeelsleden te werk. Pooling Partners, nog altijd een familiaal bedrijf, heeft ook aan geografische uitbreiding gedaan, en dan meer bepaald in het zuiden van Europa en het Verenigd Koninkrijk, waar er een reparatiefaciliteit werd opgericht. Herstellingen en hergebruik worden de kernwoorden van Pooling Partners voor de komende jaren, dat bovendien een prominente rol wil opnemen op het vlak van circulaire economie. De activiteiten van Pooling Partners draaien rond drie poolingnetwerken (IPP Logipal, PAKi Logistics en PRS Return System), die stuk voor stuk inspelen op de logistieke en supply chain verwachtingen van bedrijven uit alle hoeken van Europa.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo