SAN Mazuin is de Best Dealer Van 2018 voor Volkswagen CV

SAN Mazuin valt onder de categorie van concessiehouders die zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen aan de man brengt. De prioriteiten van de klanten zijn met andere woorden zeer divers. Om de bestelwagenklanten optimaal te bedienen, zijn de klantenadviseurs voldoende opgeleid om bij eventuele problemen zowel het belang als de hoogdringendheid in te schatten. Professionele klanten moeten soms superdringend geholpen worden. Vandaar dat de garage gebruik maakt van een ‘rode lijn’ voor de bestelling van onderdelen. Pannes die voor 10 u. worden vastgesteld, kunnen op die manier meestal de dag zelf nog hersteld worden. Een niet onbelangrijk detail is dat de twee werkplaatsen (Naninne en Achène) op zaterdag geopend zijn. In Achène kunnen de klanten zelfs tot 17.00 u. terecht in de werkplaats.

  • Verkoop LBV (2017): 303 voertuigen
  • Personeel: 48, waarvan 16 techniekers
  • Garages: Naninne, Achène, Marche-en-Famenne

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo