TLV en Febiac tevreden over We are Transport

De co-organisatoren van het We are Transport-salon zijn meer dan tevreden met de eerste editie van de vakbeurs. TLV en Febiac laten weten dat 10.783 bezoekers door de gangen van Heizelpaleis 5 hebben gekuierd. En één ding is zeker: het was een mooi salon. Heel goed ingericht en erg gezellig. TLV en Febiac hadden een zeventigtal exposanten samengebracht en meerdere daarvan hebben interessante ‘productnieuwigheden’ aangebracht, die binnen drie maanden in Hannover niet zouden worden voorgesteld. De bezoekers van het salon konden ook een initiatief als Love2Truck beleven, dat zaterdag ongetwijfeld het orgelpunt van de dag vormde. Als we naar het aantal kijken, dan zijn de 10.783 officieel geregistreerde bezoekers het minimum waar de exposanten op konden hopen, maar de gemiddelde kwaliteit van de bezoekers lag wel heel hoog. “De komende maanden zullen TLV en Febiac deze eerste editie uitgebreid evalueren. Hoewel de samenwerking erg geslaagd is, ijveren de organisatoren voor een nog beter en groter platform. Op basis van die evaluatie zullen de voorbereidingen voor de editie van 2020 onmiddellijk van start gaan”, melden de organisatoren.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo