TVM plaatst spiegelafstelplaats bij Transmet

Gisteren heeft TVM Belgium een spiegelafstelplaats bij Vervoer Transmet in Boutersem officieel voorgesteld. Dit was een premiere voor de verzekeringsmaatschappij. Met de installatie van haar eigen spiegelafstelplaatsen wil TVM een betekenisvolle bijdrage leveren aan veiliger vrachtvervoer.Want elke verkeersdode is er een te veel. Wij streven dan ook naar nul verkeersdoden bij het vervoer over de weg,” klinkt het bij algemeen directeur van TVM, Frank Van Nueten. En hij vult aan: “Net daarom zetten we bij TVM in op innovatieve en slimme technieken die ongevallen voorkomen. Een van die technieken is het goed afstellen van de spiegels van de vrachtwagen. Zo verklein je de dode hoek en vermijd je ongevallen.”
Ook CEO Herman Smets van Transmet is overtuigd van de voordelen van zo een spiegelafstelplaats :“Veiligheid is cruciaal in ons bedrijf. Onze vrachtwagens zijn al uitgerust met de modernste rijhulpsystemen en onze chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold. Dat we nu ook over een spiegelafstelplaats beschikken, past dus perfect in het veiligheidsplaatje van ons bedrijf.”De TVM-afstelplaats komt samen met instructies en advies, in verschillende landstalen. Bij de spiegelafstelplaats hoort b.v. een informatiebord en een handleiding voor chauffeurs om de spiegelafstelplaats goed te gebruiken. TVM plant de komende twee jaar nog bijkomende installaties bij klanten.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo