What’s new op Logistics & Distribution 2018?

De volgende editie van Logistics & Distribution vindt plaats op 3 en 4 oktober 2018 in Brussels Expo. Dit tweejaarlijks event brengt alle professionals uit de logistieke en distributiesector in de Benelux samen. Opvallend dit jaar zijn het vernieuwend concept en de focus op innovatie en automation. Organisator Easyfairs mikt dit jaar op ruim 150 exposanten en meer dan 3.000 bezoekers met een brede waaier aan functieprofielen. Deze editie biedt een multidisciplinair panorama van de logistieke sector en geeft extra aandacht aan de volgende vier pijlers

 • Warehousing: logistiek vastgoed, inrichting van het magazijn van de toekomst.
 • Handle: interne/externe opslag goederen, intralogistics, intelligent warehousing, material handling, enz.
 • Track: data intelligence, IT & Software, maar ook IoT, VR, AR komen aan bod.
 • Drop: on-time delivery tot aan de voordeur van de klant, droppoint, elektrisch transport, track & trace systemen enz.

Nieuw dit jaar is het imagination center, waar trendwatchers in dialoog gaan met vakmensen uit verschillende sectoren. “Hier worden boeiende toekomstvisies afgetoetst met de sector, en is er ruimte voor networking op strategisch niveau. Een voltreffer wordt ook de ‘live demo zone supply chain’, waar innovaties en demo’s in de kijker staan”, aldus beursorganisator Easyfairs. Logistics & Distribution vindt gelijktijdig plaats met Empack, het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische verpakkingsbranche . Empack sluit perfect aan bij de intralogistieke oplossingen die op Logistics & Distribution aan bod komen. Automatisering is hét thema dat beide beurzen met elkaar verbindt. Logistics & Distribution in een notendop

 • + 300 exposanten uit de logistieke en verpakkingssector (samen met Empack)
 • +5.500 beslissingnemers (samen met Empack)
 • Uitreiking ‘Trends Transport & Logistics Gazellen’ 2018 i.s.m. Transportmedia
 • Wanneer? 3 oktober 2018 van 11u00 tot 19u00 en 4 oktober 2018 van 11u00 tot 18u00
 • Waar? Brussels Expo – Hal 7, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
 • Toegang? Gratis mits registratie op de website van Logistics & Distribution

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

 • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo