Yusen Logistics opent nieuwe GDP gecertificeerde warehouse in Melsele

Yusen Logistics heeft een nieuwe site voor farma-logistiek officieel in gebruik genomen. Het nieuwe Yusen Logistics Antwerp Healthcare Center grenst aan aan het bestaande Yusen Logistics Antwerp Distribution Center (ADC). Het nieuwe GDP-gecertificeerde gebouw is voorzien van een ‘ambient’ opslagfaciliteit (15-25°C) met een capaciteit van ca. 10.000 palletplaatsen en een coldstore (2-8°C) sectie met een capaciteit van ruim 4000 pallets. Op dezelfde dag heeft de heer Kenji Mizushima, President van Yusen Logistics Co. Ltd. eveneens het nieuwe Yusen Logistics Roosendaal Healthcare Center geopend. Dit warehouse heeft een totaaloppervlakte van ruim 11.000 m² en is opgesplitst in een cold-store (2-8°C) en een omgevingstemperatuur (15-25°C) sectie, alsmede een speciaal beveiligde narcotica opslagruimte.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo