Kilometerheffing: het Waalse Gewest kohiert zijn boetes van 2017 in

Zoals de UPTR laat weten, heeft de Waalse administratie alle gebruikers van de kilometerheffing die in 2017 zijn beboet, eindelijk een uittreksel uit het kohier met een aanmaning toegestuurd. Het Waalse Gewest heeft tot het laatste ogenblik gewacht om tot de inkohiering over te gaan, maar de manier van werken irriteert de UPTR. De betrokken transporteurs hebben vooraf immers geen antwoord gekregen op de waarnemingsformulieren die ze na ontvangst van de ‘overzichten van mogelijke boetes’ hebben ingediend. En dat terwijl de uittreksels uit het kohier met een aanmaning net de onmiddellijke betaling vereisen van de boetes die door de transporteurs worden betwist. De UPTR houdt dus een volledige aanvechtingsprocedure voor zijn leden klaar. We vermelden ook nog dat, volgens de UPTR, de eventuele boetes uit 2016 definitief verjaard zijn.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo