MAN Zuid-Vlaanderen is de Best Dealer Van 2018 voor MAN

Zoals de naam het al doet uitschijnen, maakte dit familiebedrijf in 2017 voor het eerst kennis met het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen. Dit heeft uiteraard alles te maken met de komst van de TGE in het MAN-gamma. Qua klantenbenadering zal er niets veranderen: deze dealer wil haar klanten een globale oplossing aanbieden met een zo interessant mogelijke TCO. De komst van een bestelwagen in het gamma heeft er alvast voor gezorgd dat MAN Zuid-Vlaanderen geïnvesteerd heeft in een nieuw en geautomatiseerd onderdelenmagazijn. Later volgt nog een showroom voor de lichte bedrijfsvoertuigen. Op die manier zou het zomaar kunnen dat de tevredenheidsgraad binnen het MAN-netwerk (89%) naar een nieuwe recordhoogte stijgt.

  • Verkoop LBV (4 maanden in 2017): 16 voertuigen
  • Personeel: n.m.
  • Garages: Waregem

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo