Testen van machines centraal tijdens Demo Days

De eerste editie van Demo Days powered by Matexpo nadert stilaan. De focus van dit nieuwe event ligt op werkende machines waarbij de bezoekers doorlopend demonstraties zullen zien en de machines ook zelf zullen kunnen testen. De exposanten zijn verdelers van graafmachines, vrachtwagens, kippers, breek- en zeefinstallaties en accessoires en technologieën: Bergerat Monnoyeur, BIA, Compact Machinery, De Bruycker-Kemp, FM Bouwmachines / Distrimat, H.M.B., Interparts, JCB Belgium, Key-Tec / Dannemark, Luyckx, Olivier Industrie, SMT Belgium, SOMTP, Van Haut Construction Machinery, Bobcat-Vangaever, Takeuchi Benelux, Yanmar Construction Equipment, Atrac, Blum Machinery, Ludo Pauwels, Mol Cy, MAN Truck & Bus, Mercedes-Benz Belgium Luxembourg, Renault Trucks Belux, Scania Belgium, Volvo Trucks Belux, Iveco Belgium, Herema Recycling Machinery, BIA, Keestrack, Marcom, Vandaele Konstruktie, Vking, A.M.C., Confederatie Bouw, Leica Geosystems, M Technologies Belux, Top Concept, Tramac Benelux, Fimatec, Prosafety, Geotracer. Locatie In een voormalige zandgroeve in Braine-l’Alleud zal de 1eeditie van Demo Days plaatsvinden. De locatie wordt dagelijks gebruikt voor de verwerking van bouwafval en is ideaal om reële werkomstandighedenna te bootsen. Meer dan 85 graafmachines kunnen er graven en hun machines optimaal demonstreren. Adres: Sodewa Zandgroeve – Avenue de l’Industrie 7 – Braine-l’Alleud Registratie Wil je ook een machine of vrachtwagen komen testen? DEMO DAYS richt zich op een professioneel doelpubliek: gebruikers van machines, werkplaatsverantwoordelijken, aankopers en technisch directeurs. Gratis online registratie met de code: QH9ND op www.demodays2018.be Minimum leeftijd bezoekers: 16 jaar Praktisch Demo Days vindt plaats op 8 en 9 september 2018, van 9u tot en met 17u. Alcohol is tijdens de openingsuren ten strengste verboden uit veiligheidsoogmerk. Parkeren kan in de directe omgeving en een shuttle brengt de bezoeker tot aan de ingang van de zandgroeve. Tijdens het bezoek is het dragen van veiligheidsschoenen of laarzen is een must. Ter plaatse zullen ook veiligheidsschoenen en kledij verkocht worden. Facebook: @DemodaysBE Twitter: @DemoDaysBE

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo