Christian Leysen draagt de fakkel bij Ahlers aan Stefan Van Doorslaer over

De Raad van Bestuur van Ahlers heeft beslist Stefan Van Doorslaer (46) de dagelijkse leiding van Ahlers toe te vertrouwen vanaf 1 januari 2019. Dit komt op voorstel van de huidige CEO Christian Leysen, die Voorzitter van de Raad van Bestuur blijft en zich voornamelijk zal toeleggen op de activiteiten van de familiale holdingactiviteiten van de AXE Group, waartoe ook Ahlers behoort. Christian Leysen is de kleinzoon van mede-oprichter Herwig Ahlers. Hij is actief binnen Ahlers sinds 1989 en bracht het bedrijf in 1994 terug in familiale handen toen hij erin slaagde om een overeenkomst te sluiten met hoofdaandeelhouder Stinnes. “Ik ben bijzonder blij dat iemand van binnen ons bedrijf, mij zal opvolgen”, zegt Christian Leysen. “Stefan kent ons bedrijf door en door en heeft bewezen dat hij de activiteiten op een duurzame manier kan doen groeien. We hebben het volste vertrouwen in de toekomst van Ahlers en wensen Stefan en zijn team veel succes.” Stefan Van Doorslaer vervoegde Ahlers in 2006 en nam diverse managementfuncties waar in België en het buitenland. Gedurende de afgelopen 10 jaar werkte hij aan de expansie van Ahlers in Rusland, het GOS en de Baltische Staten. Naast zijn rol als Algemeen Directeur van Ahlers voor het GOS en de Baltische Staten, is Stefan Van Doorslaer ook Global Director Projects & Machinery sinds 2017. Stefan Van Doorslaer is dankbaar voor het vertrouwen: “Ik wens Christian en de Raad van Bestuur te bedanken voor hun vertrouwen, de kansen de ze mij hebben geboden en de opportuniteit om dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière en de geschiedenis van Ahlers op te starten.” “Doorheen de jaren heb ik kunnen vaststellen wat de sterktes zijn van onze onderneming. In samenwerking met alle medewerkers, zullen we ons nu volop inzetten om het succesverhaal van Ahlers verder te zetten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo