Ford introduceert een nieuwe lichte chassis-cabine

Ford heeft het gamma Transit 2Ton verrijkt met een nieuwe chassis-cabine, die toelaat het nuttig laadvermogen te verhogen met 200 kg en tegelijkertijd een lagere laadhoogte biedt.  De nieuwe chassis-cabine met voorwielaandrijving heeft een 100 mm lagere laadhoogte in vergelijking met een klassieke chassis-cabine. Volgens Ford moet dat in de meeste gevallen volstaan om te kunnen afzien van een laadklep voor toepassingen als distributie of verhuizingen. De cabine is ontworpen om een gemakkelijke toegang te bieden tot de laadruimte. Er zijn drie wielbasissen mogelijk.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo