Kom op 3 of 4 oktober naar Logistics & Distribution

Noteer met stip in uw agenda: Logistics & Distribution op 3 en 4 oktober in Brussels Expo. Van warehousing en intralogistics tot material handling, distribution en e-logistics, werkelijk alles en iedereen is vertegenwoordigd. Laat u onderdompelen in de sfeer van innovatie en automatisatie. En ga naar huis met tonnen kennis, inspiratie en meer. Wie tijdens één van de vorige edities aanwezig was, weet hoe waardevol Logistiscs & Distribution is voor de community. Samen met verpakkingsbeurs Empack is ze goed voor 250 exposanten en 6 000 bezoekers. Wees maar gerust dat hier de toekomst van de sector wordt bepaald, en daar moet u bij zijn. Dankzij een multidisciplinair panorama van de hedendaagse logistiek krijgt u de oplossingen voor een perfect gestroomlijnde goederenstroom te zien. Benieuwd naar nieuwe technologieën in de logistiek, duurzame multimodaliteit en stadsdistributie? Meer weten over drone toepassingen in de logistiek? Of wat dacht u van HR challenges? Het wordt nog interessanter. Tijdens Logistics & Distribution vindt het eerste RetailDetail Food congres plaats. Hier draait alles rond ‘the future of food’. Nieuw dit jaar is ook de Best of handling award, de uitreiking van een prestigieuze prijs voor de innovatiefste heftruck. Kortom, een topbeurs waar serious business & fun hand in hand gaan. Niet te missen! Klik hier voor praktische info en registratie.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo