Krone opent een nieuw onderdelencentrum

Om de gestage toename van de verkoop van zijn opleggers in Europa te kunnen bijhouden, heeft Krone in Noord-Duitsland een gloednieuw logistiek centrum laten bouwen van waaruit de levering van onderdelen zal gebeuren. Het nieuwe distributiecentrum bevindt zich in Herzlake, op enkele kilometers van de centrale zetel van het bedrijf. Het beslaat 8400 m2 en heeft 17.500 palletplaatsen. Een veertigtal mensen verzorgt er maandelijks 23.000 verzendingen, waarvan een deel bestemd is voor de regionale distributiecentra van de opleggerconstructeur in Turkije, Frankrijk (Lyon), de Baltische staten, Hongarije en Scandinavië. De Belgische markt wordt rechtstreeks vanuit het nieuwe DC beleverd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo