Vanas lanceert nieuwe Modula liften

Vanas Engineering (verdeler van Modula stockageliften) brengt met de Modula OnePick een machine op de markt die zowel volautomatisch als tegelijkertijd manueel kan bediend worden. De Modula OnePick is  één machine die beschikt over de flexibiliteit van een volledig geautomatiseerde lijn én tegelijkertijd kan bediend worden door menselijke operatoren. Het systeem is flexibel opgemaakt zodat verschillende afmetingen en gewichten van producten behandeld kunnen worden, of slechts één product, zoals een industrieel distributieautomaat. Vol-automatische in- en output van verticale liften, in combinatie met rollenbanen is eveneens mogelijk.

Lees alles over Vanas Engineering NV

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo