Aluvan lanceert zijn nieuwe PolyStar X-gamma

Aluvan, de Belgische leverancier van carrosseriekits, maakt van het IAA-salon gebruik om een nieuw gamma bestelwagencarrosserieën voor te stellen. De PolyStar X-kits zouden lichter en makkelijker te assembleren zijn dan hun voorgangers. De PolyStar X-kits zijn volledig vrij van klinknagels. Het assembleren gaat bovendien heel snel, want elk element heeft een rubberen naad, zodat de carrosseriebouwer geen bijkomende verbindingen moet toevoegen. Aluvan laat ook weten dat de panelen, het achterpaneel inbegrepen, in alle RAL-kleurcodes verkrijgbaar zijn, zonder dat dit de levertijden beïnvloedt. Tot slot is het nog mogelijk om de kit met een certificaat voor ladingzekering XL (DIN EN 12642) te bestellen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo