Citroën wordt tweede merk voor Garage De Groof

Garage De Groof, sinds 1977  Peugeot-dealer voor de regio Mol en omstreken, wordt nu ook Citroën servicepunt. Omwille van verschuivingen binnen het PSA netwerk is er een leegte ontstaan voor de Citroën klanten in deze regio, een kans die ze bij De Groof niet willen laten liggen. De PSA groep doelt om beide merken samen te vestigen in één filiaal. Door het grote aantal Citroën rijders en gezien de uitbreidingsmogelijkheden bij Garage De Groof was een toevoeging van het tweede merk in Mol een logische stap. “Mijn ouders die de zaak initieel opstartten bouwden een persoonlijke band op met hun klanten. Deze familiale aanpak hebben mijn vrouw en ik sinds onze overname in 2012 verder gezet” vertelt Toon De Groof, zaakvoerder van de garage. “Daarnaast geloven we in een lokale aanpak voor de Peugeot en Citroën klanten en willen we hen onder één dak service bieden. Door onze ligging op de grens tussen Mol en Balen zijn we voor beide gemeenten vlot bereikbaar. We zien het dan ook als een uitdaging om met ons team, ervaring en technische knowhow onze schouders onder het nieuwe merk te zetten om zo de klantentevredenheid te behouden” Momenteel worden de laatste ontwerpen bij de architect afgerond voor de uitbreiding van de garage. Peugeot en Citroën zullen hier in de toekomst te bezoeken zijn onder één dak in twee aparte showrooms.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo