De beursintroductie van Traton komt dichterbij

Toen Volkswagen Group zijn verschillende merken van trucks en transportdiensten groepeerde onder de naam Traton, hadden we al zo’n vermoeden dat de belangrijkste reden hiervoor een beursintroductie kon zijn. En op de vooravond van het IAA-salon in Hannover leken de voorbereidingen voor die beursgang in een stroomversnelling te komen. Volgens een persmededeling van Volkswagen Group zou Traton tegen eind 2018 klaar moeten zijn om zijn kapitaal open te stellen. De volgende fase zal bestaan uit de wijziging van de benaming van het bedrijf, dat een Societas Europea (SE) zal worden en MAN, Scania, Volkswagen Caminhoes en RIO zal overkoepelen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo