Werner Geens is dé Gouden Ridder van de Weg in 2018

Gisteren werd chauffeur Werner Geens gehuldigd als Gouden Ridder van de Weg in 2018 door transportverzekeraar TVM. Werner rijdt voor zijn eigen transportbedrijf GP Trans en rijdt 10 jaar onafgebroken schadevrij. Werner werd bij zijn opdrachtgever Andiprim in Sint-Katelijne-Waver totaal verrast door zijn echtgenote en een delegatie van TVM. Om het verrassingseffect te onderlijnen en om het gebeuren extra cachet te geven, had TVM Marc Herremans als ‘special guest’ gekozen. De geroemde triatleet, sportpersoonlijkheid van het jaar 2002 en stichter van To Walk Again overhandigde Werner het Gouden Ridder ereteken.
Werner Geens is al meer dan twintig jaar beroepschauffeur en rijdt voor zijn eigen bedrijf GP Trans. In zijn DAF vervoert hij fruit en groenten doorheen de Benelux. Zo maalt hij jaarlijks om en bij de 100,000 km.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo