blank

CHEP helpt tonnen CO2 besparen

Dankzij het delen en hergebruiken van pallets hebben de 1.200 klanten van CHEP Benelux maar liefst 45.709 ton CO2 en 3.392 ton afval bespaard. CHEP Benelux, die een ‘share-and-reuse’ model aanbiedt voor logistieke verpakkingen scoort sterk in het duurzaamheidsrapport 2018 van haar moederbedrijf Brambles Group. door het delen en hergebruiken van pallets hebben de 1.200 klanten van CHEP Benelux maar liefst 45.709 ton CO2 en 3.392 ton afval bespaard. CHEP Benelux gaat ook transportsamenwerkingen aan met 10 klanten (verladers zoals Coca-Cola of AB InBev en transporteurs à la Van Dievel). Door de principes van de circulaire economie toe te passen bespaarde CHEP Benelux maar liefst 144.815 km, wat overeenkomt met nog eens 153 ton CO2.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo