Gradius opent nieuw filiaal in Geel

Begin 2018 nam Gradius intrek in zijn nieuw gebouw te Geel. De nieuwe site werd verleden week feestelijk geopend. “Onze vestiging in Antwerpen op de Slachthuislaan is verhuisd naar Geel. We moesten weg in Antwerpen omwille van de Low Emission Zone”, zegt Kurt Heidbuchel, Department & Sales Manager van Gradius. Meer dan zes maanden waren nodig om het nieuwe gebouw gebruiksklaar te maken. De laatste afwerkingswerken werden kortelings afgerond, mooi op tijd voor de feestelijke opening. Dit nieuwe gebouw telt 1800 m³ aan ruimte, met een werkplaats van 1400 m³, inclusief een hefbrug, een garageput, industriële rookafzuigers, vulstations en zes sectionale poorten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo