Jungheinrich levert zijn 50.000ste tweedehandse vorkheftruck af

Sinds 2006 reviseert Jungheinrich tweedehandse heftrucks op het Jungheinrich Used Equipment Centre in Radebeul, bij Dresden. Recent is de 50.000ste vorkheftruck afgeleverd. De jubileumtruck is een elektrische EFG 216k vorkheftruck. Zijn revisie is onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen. “Alle slijtage onderdelen en veiligheidscomponenten worden volledig gereviseerd of vervangen. Op het eerste zicht zijn de occasie vorkheftrucks nauwelijks te onderscheiden van nieuwe trucks. Alleen de bedrijfsurenteller – die ongewijzigd blijft – en de aantrekkelijke prijs geven de voorgeschiedenis van de occasie trucks weer”, aldus Tino Alban (Production Manager). Sinds de oprichting werd productiesite grondig uitgebreid. Vandaag heeft het Jungheinrich Used Equipment Centre een oppervlakte van 19.000 m². 250 medewerkers reviseren hier ongeveer 8.000 trucks per jaar. In vergelijking met de productie van nieuwe trucks kan de CO2-uitstoot door de revisie teruggebracht worden met ongeveer 80 procent.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo