Montea verhuurt 7300 m2 aan Sinotrans te Liege Airport

Het goede nieuws blijft komen voor Liege Airport. Een dag na de strategische overeenkomst met AirBridgeCargo kondigt Montea nu een nieuwe huurovereenkomst met Sinotrans aan. Eind 2017 kondigde Montea de opstart aan van de nieuwe ontwikkeling van 20.000 m² aan magazijnunits en bijhorende kantoren op Flexport City, de nieuwe logistieke zone van Liege Airport. Fase 1 (5.200 m²) wordt verhuurd aan Malysse-Sterima en Fase 2 wordt  verhuurd aan Easylog Solutions (3.728 m²) en ASFS (3.714 m²), twee bedrijven die actief zijn in de luchtvracht. Toen besloot Montea om Fase 3 op risico verder af te werken, met een oppervlakte van drie units (ongeveer 7.300 m²). Deze units werden intussen verhuurd aan Sinotrans voor een duurtijd van 9 jaar (met mogelijkheid tot opzegging na 3 jaar). Luc Partoune, Chief Executive Officer Liege Aiport: « Met Sinotrans versterkt Liege Airport de economische banden met China. Verschillende Chinese luchtvaartmaatschappijen zoals Air China Cargo en Unitop zijn al actief op Liege Airport. Ik ben vooral blij met de keuze van Sinotrans die de know-how bevestigt van Liege Airport op vlak van cargo voor de e-commerce». Sinotrans is één van de grootste Chinese expediteurs met meer dan 100.000 werknemers wereldwijd. In 2016 werd Sinotrans een onderdeel van China Merchants Group en besloot om zich te focussen op logistieke oplossingen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo