Renault Trucks: hoe Used Trucks worden teruggebracht tot nieuwstaat? (video)

Tweedehands voertuigen van Renault Trucks worden zeer streng gecontroleerd . De voertuigen voorgesteld door de Used Trucks Centers zijn van recente afkomst en zijn nagenoeg tot nieuwstaat teruggebracht. De voertuigen zijn dus zeer betrouwbaar.

Hier bij Garage Noyens worden -– voertuigen klaargemaakt. Een transporteur die een extra voertuig nodig heeft, maar niet meteen over de middelen beschikt om een nieuw voertuig aan te schaffen, kan hier perfect zijn keuze vinden. De tweedehands voertuigen worden van hier uit verdeeld over de andere erkende Used Trucks vestigingen: Garages Van Hove, Antoine en Lens Motor Liège.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo