Rode Kruis Vlaanderen kiest voor Renault Master en Gruau

Het Vlaamse Rode Kruis is op zoek naar een leverancier van nieuwe ziekenwagens. Het heeft de offerte geselecteerd van het partnership tussen garage Kerremans uit Lier, officieel Renault-concessiehouder, en de Franse carrosseriebouwer-constructeur Gruau. Gruau is het grootste Franse bedrijf dat wagens in prioritaire voertuigen ombouwt, en mag tal van positieve kwaliteitsevaluaties op zijn naam schrijven. Dankzij zijn industriële fabricatieprocessen kan Gruau erg korte productietermijnen aan een strakke prijs garanderen en dat is dan ook wat is gebeurd toen de afdeling Turnhout van het Rode Kruis Vlaanderen zijn eerste nieuwe ziekenwagen in ontvangst mocht nemen (een Renault Master L2H2 van 170 pk). Volgens Peter Janssens, zaakvoerder van garage Kerremans, beantwoordt de binneninrichting van die ziekenwagen aan erg strikte normen voor het vervoer van patiënten en voor liggend transport. Het voertuig is onder andere uitgerust met een erg specifieke ophanging die zijn patiënten als het ware het comfort van een limousine bezorgt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo