Acht extra CNG bestelwagens voor ASX-Ibeco

Via J&T Autolease heeft het Antwerpse post-, koerier- en verzendingsbedrijf ASX-Ibeco NV nog eens acht Volkswagen Caddy bestelwagens op aardgas aangekocht. Het bedrijf had er al zes in dienst. Met de Caddy CNG wil ASX-Ibeco zijn bijdrage leveren tot een beter leefmilieu in Antwerpen en omgeving. De bestelwagens worden ingezet voor het vervoer van post, pakjes en dringende zendingen. J&T Autolease België is een servicegerichte leasemaatschappij met 21 jaar ervaring en een directe, persoonlijke manier van werken. De onderneming heeft het voordeel merk- én bankonafhankelijk te zijn, waardoor snel en flexibel kan ingespeeld worden op individuele klantenwensen. J&T Autolease België is een onderneming van International Car Lease Holding.

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo