Binnenkort een Duster pick-up op de Europese wegen?

Dacia heeft een op de Duster gebaseerde pick-up ontworpen. Hij is ontwikkeld in samenwerking met de Roemeense carrosseriebouwer Romturingia en zou in heel Europa op de markt kunnen komen. Deze Duster pick-up is een voertuig met twee zitplaatsen dat op het IAA-salon van Hannover is voorgesteld en een 1.5 dCi-motor van 110 pk en een permanente vierwielaandrijving heeft, zodat professionals het op de werf kunnen gebruiken. In de laadruimte is plaats voor een lading van 450 kg. De centrale zetel van Renault bekijkt momenteel het potentieel van de Europese markt met het oog op een eventuele verdeling over Europa. In Oostenrijk is het voertuig al voorgesteld. De Romturingia-carrosserie werkt al sinds 1997 samen met de Franse constructeur en heeft reeds meer dan 18.000 voertuigen omgebouwd. (foto Romturingia). De pick-up mag niet worden verward met de Duster Oroch, een pick-up met vier zitplaatsen die voor de Latijns-Amerikaanse markt is bestemd en op dit ogenblik niet voor Europa is voorzien.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo