B+S Logistik: snelle groei van B2B naar B2C e-commerce

B+S Logistik, een toonaangevende Duitse logistiek dienstverlener, breidde haar portfolio met nieuwe business-to-consumer-diensten. Deze 3PL’er ondersteunt verschillende bedrijven in onder andere mode/kleding en levensmiddelendistributie bij order-fulfilment door efficient gebruik te maken van een -warehousemanagementsysteem (WMS). Manuel Unkel, CEO van B+S Logistik: “Na één jaar is ongeveer 15 procent van onze business B2C-e-commerce. We verwachten de komende jaren nog verder te groeien en voorzien tevens een combinatie van omnichannel B2B/B2C-e-commerce. Dankzij de multi-order-picking-mogelijkheden kunnen we dagelijks tot wel tienduizend pakketzendingen verwerken.” Onze klanten zijn snel en kosteneffectief in het WMS op te nemen waardoor pieken in koopgedrag op te vangen zijn. Het volledige e-commerce-fulfilment-proces is ondervangen: van orderontvangst tot en met pick, pack & ship en van itembeschikbaarheid tot en met tracking. Het WMS-systeem dat B+S Logistiek dagelijks gebruikt is van Descartes Systems Group. Descartes helpt klanten bij het inspelen op hun operationele en technologische eisen, zodat ze hun e-commerceactiviteiten nationaal en internationaal kunnen exploiteren. Een video met meer achtergrond over B+S Logistik is beschikbaar op https://ecommerce.descartes.com/.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo