CSP Benelux viert zijn 10-jarig bestaan

Tien jaar geleden vestigde de Franse groep CSP (Centre Spécialités Pharmaceutiques) een nieuwe logistieke basis in de ‘pharma valley’ van Houdeng-Goegnies. Vandaag werken er 35 personen. CSP Benelux verzorgt opslag op +2°C/+8°C en 15°C/25°C, orderpicking van farmaceutische specialiteiten, gevoelige producten, klinische tests en medische stalen, en levert geneesmiddelen in België, Nederland en Luxemburg. CSP Benelux verwerkt zo’n 160.000 bestellingen per jaar en verzendt jaarlijks 800.000 pakjes. Zijn omzetcijfer bedraagt 6,6 miljoen euro. De verjaardag wordt op 20 november gevierd, met een bezoek aan het bedrijf en verschillende demonstratieworkshops (serialisatie, Pick by Scan, opvolging van de leveringen in real time met geolocatie van de trucks, temperatuurcontrole, …).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo