In 2020 elektrische Peugeot Experts en Citroën Jumpy’s

Vanaf 2020 zal PSA volledig elektrische versies van de bedrijfsvoertuigen Peugeot Expert en Citroën Jumpy aanbieden. Op die manier maakt de groep zich op voor de milieunormen waar professionals zeker in de stad aan zullen moeten voldoen. Vanaf 2020 zullen de Citroën Jumpy en de Peugeot Expert dus ook in een emissievrije variant verkrijgbaar zijn, en dit met een actieradius die 85% van het gebruik kan dekken. De constructeur wil hiermee een oplossing bieden voor leveringen op de laatste kilometer en voor de steeds striktere eisen die de steden aan bedrijfsvoertuigen stellen. We herinneren eraan dat PSA ook al een elektrische variant van de vorige versies van de Citroën Berlingo en de Peugeot Partner heeft. En ook de pas voorgestelde nieuwe modellen zullen de komende jaren in een elektrische versie te verkrijgen zijn. PSA heeft ons toevertrouwd dat het tegen 2023 80% en tegen 2025 100% van zijn gamma bedrijfsvoertuigen elektrisch wil kunnen maken. De huidige Jumpy’s en Experts hebben een laadvermogen van 4,6 tot 6,6 m3, voor een nuttige last die tot 1400 kg kan bedragen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo