[LIVE STUDIO] Best of Handling

De Clarck S25L, de Crown SCT6040-1.8, de Toyota Material Handling Traigo 48 en de Still RX 20-16: dat waren de kandidaten voor de Best of Handling Award 2018. De winnaar? Still! Luc De Boes, Country Manager bij Still, bevestigt dat het merk een  extra stapje heeft gezet. “Wij noemen de RX 20 onze powerhorse, het belangrijkste product uit ons gamma, waar we ook behoedzaam mee omgaan.” Juryvoorzitter Pablo Coosemans (Atrium Opleidingen) wijst ook op de sterke punten van de andere kandidaten, maar heeft meteen ook een uitdaging voor de constructeurs: “Maak voor ons alsjeblief een heftruck die niet kan kantelen.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo