[LIVE STUDIO] Terugblik op Logistics & Distribution

“Wij zijn zeer tevreden, want we hebben meer dan 110 exposanten aan boord, experten in de logistiek en distributie. En we hebben tot op heden – en de mensen komen nog altijd binnen – meer dan 2.500 bezoekers”, blikt Nadine Francus (Easyfairs) terug tegen het einde van Logistics & Distribution 2018. Maar met Christophe Duckers (Transportmedia) kijkt ze ook vooruit. Easyfairs en Transportmedia kondigen immers aan dat ze samen de schouders zetten onder ‘Best of Wallonia’, een evenement om de spelers uit de sector samen te brengen voor netwerking, een conferentie én een galadiner op 28 mei volgend jaar in Namen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo