[LIVE STUDIO] Veiligheid in en rond het magazijn

Werken in de logistieke sector nog steeds niet zonder risico is. Met drie doden in 2016 is de logistiek een van de dodelijkste sectoren in ons land. “In veel magazijnen is het een beetje vergeten om veiligheid op te nemen”, zegt Ruben Geenen, Account Manager bij A-Safe. Koen Terryn (Drivity) ziet wel een evolutie, al wijst hij wel op het belang van blijvende opleiding: “De leidinggevende zou dat moeten opvolgen, maar die heeft natuurlijk ook zijn werk.” Boeiend gesprek over een levensbelangrijk onderwerp in de Live Studio tijdens Logistics & Distribution 2018.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo