Nieuwe Mitsubishi L200 beleeft wereldpremiere

Mitsubishi Motors Corporation presenteert vandaag in Bangkok de nieuwe L200 1-tons pick-up. Die komt midden 2019 naar Europa. Volgens MMC is de nieuwe L200 aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Op het eerste gezicht oogt hij robuuster dan de huidige L200. De voorzijde wordt gekenmerkt door het Dynamic Shield-designconcept, door hoger geplaatste koplampen, bredere wielkasten en scherpere lijnen. Maar vertaalt dit een substantiële verbetering van het rijgedrag? De 4WD-versies van de Mitsubishi L200 zijn uitgerust met Super-Select 4WD (voor betere tractie en rijeigenschappen op elk type ondergrond) of Easy-Select 4WD waarmee eenvoudig kan worden geschakeld tussen verschillende rijmodi. Zowel Super-Select 4WD als Easy-Select 4WD maakt gebruik van een nieuwe Off-roadmodus met vier afzonderlijke standen : Gravel, Mud/Snow, Sand en Rock. Dankzij de Hill Descent Control modus wordt de snelheid van de auto elektronisch geregeld voor het afdalen van een steile of gladde helling. Mitsubishi belooft ook een krachtiger remsysteem en een verbeterd rijcomfort door het gebruik van grotere dempers met meer dempingsvloeistof op de achteras. De L200 is voorzien van de volgende actieve veiligheids- en rijhulpsystemen : Forward Collision Mitigation (dat voertuigen en voetgangers kan detecteren), Blind Spot Warning (dat bij het wisselen van rijstrook waarschuwt voor weggebruikers in de dode hoek), Rear Cross Traffic Alert (dat waarschuwt voor kruisend verkeer tijdens achteruitrijden) en Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (dat helpt ongelukken te voorkomen door verkeerd gebruik van het gaspedaal in krappe ruimtes tegen te gaan, bijvoorbeeld in een parkeergarage).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo