Rik Vanlessen (ESB) komt om het leven

Rik Vanlessen, CEO van de transportfirma ESB, is gisteren omgekomen in de Rally Van de Condroz. Hij was co-piloot van Steve Matterne, die in een klassementsproef crashte. Rik Vanlessen startte zijn bedrijf in 2006. In amper tien jaar tijd bereikte Eurosped Belgium een omzet van 4.5 miljoen euro. Rik Vanlessen mocht dan twee opeenvolgende Gazellen Transport & Logistics voor kleine ondernemingen in ontvangst nemen. De redactie van Transportmedia betuigt haar diepste medeleven en wenst de familie en het personeel van Eurosped Belgium veel sterkte toe in deze moeilijke momenten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo