[VIDEO] Welke Volvo Trucks FH innovatie vind jij het coolst?

Het vlaggenschip van Volvo Trucks, de Volvo FH, viert dit jaar zijn 25e verjaardag en is een van de grootste succesverhalen ooit uit de vrachtwagensector. Op 25 jaar tijd onderging de FH een heleboel facelifts met de nodige innovaties. Welke vond jij het meest innoverend?  Als een eerbetoon aan de oorspronkelijke FH stelt Volvo Trucks tijdelijk de Volvo FH 25 Year Special Edition voor. De hightech-truck is beschikbaar in 2 introductiekleuren of in elke kleur die u maar wilt. De uitvoering is slechts in een beperkte oplage beschikbaar. https://youtu.be/lFG8ZOM1-8M

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo