Dunlop lanceert nieuwe SP346- en SP446-banden

Dunlop lanceert een nieuwe reeks banden voor lichte vrachtwagens. Ze
vervangen de huidige SP344 en SP444 reeksen.

De SP346 en SP446 zijn leverbaar als trekas- en als stuurasband in de maten 17,5 en 19,5 inch.. Bovendien zijn ze geschikt voor vrachtwagens met een hybride of volledig elektrische aandrijflijn. Bovendien hebben de SP346 en SP446 een 3PMSF-design (3-Peak-Mountain-Snowflake), waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de winter. In vergelijking met de SP444 gaat de SP446 van categorie E naar D (verbruik), van D naar C (grip) en van twee haakjes naar één (geluid).

“De nieuwe Dunlop SP346 en SP446 staan onder alle omstandigheden garant voor hoge kilometrages en veel tractie, zowel bij gebruik in steden als daarbuiten en over lange afstanden. Ze lopen vooruit op strengere winterbandregels en de toenemende populariteit van hybride- en elektrische voertuigen,” aldus Benjamin Willot, Director Marketing Commercial Tyres Europe.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo