Athetys wordt Formaz

Na 13 jaar pakt de opleidingspecialist uit met een nieuwe naam en een nieuwe branding. In Gent wordt er eveneens geïnvesteerd in een nieuw opleidingscentrum.

Formaz is gespecialiseerd in opleidingen in logistiek, transport en veiligheid. Zij organiseren opleidingen in hun eigen centra in België (Gent, Vilvoorde, Roeselare, Tessenderlo), in Nederland of in-company. “Doorheen de jaren is het opleidingsaanbod sterk verruimd, van voornamelijk intra-logistiek naar veiligheid in het algemeen. Met een naamsverandering willen we deze evolutie kracht bijzetten. Aan de Athetys groep, bestaande uit een BVBA, BV en VZW, verandert er in feite niets. Ook aandeelhouders en medewerkers blijven dezelfde. Onze missie blijft ook, namelijk het organiseren van kwalitatieve beroepsopleidingen die het welzijn op de werkvloer verhogen”, aldus de woordvoerder van Formaz.

In 2018 realiseerde de groep een omzet van 2,5 mio € met een 18-tal vaste medewerkers. En Formaz zet in op verdere groei! In Gent wordt er momenteel 900.000 € geïnvesteerd in een nieuw opleidingscentrum in de haven, dat eind van dit jaar operationeel zal zijn.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo