Best of Wallonia: de transporteurs zijn op post

De lijst met exposanten voor het evenement Best of Wallonia blijft aangroeien. En we zijn blij te zien dat een heel aantal gerenommeerde transportbedrijven aanwezig zullen zijn, zowel op het ‘salon’gedeelte als op de Job Day die door TL Hub wordt georganiseerd.

Bij de transporteurs en logistiekers die nu al zijn ingeschreven, merken we onder andere Beyers Group International, Jost Group, De Vreese, Novandi, Liege Container Terminal, Transaflo en van Mieghem. Maar de organisatoren laten weten dat er, in het kader van het ‘Chinese’ paviljoen dat door het Awex wordt georkestreerd, eveneens verschillende Chinese transport- en logistieke bedrijven zullen zijn. En er komt ook een Awex / Logistics in Wallonia-conferentie over het thema van de logistieke samenwerking tussen Wallonië en China.

Praktische info:

  • Wanneer? 28 mei 2019 van 9u30 tot 18u00 (gevolgd door de Gazellen)
  • Waar? Namur Expo, Av. Sergent Vrithoff 2, 5000 Namen
  • Toegang? Gratis met online inschrijving www.bestofwallonia.be(code 10037)
  • Exposant? Neem contact op metinfo@transportmedia.be
    of +32 (0)16 22 11 31

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo