De Volkswagen Tarok voorgesteld in New York

Volkswagen stelt momenteel op het salon van New York (19 tot 28 april) de Tarok, zijn multifunctionele conceptpick-up, voor. Aanvankelijk was de Tarok voor de Zuid-Amerikaanse markt bestemd, maar hij zou nu ook in andere regio’s op de markt kunnen komen.

De Tarok is een pick-up (van 4,90 m lang) met een aanpasbaar laadoppervlak. Via een mechanisme om de onderzijde van het achterpaneel van de passagierscabine neer te klappen, kan de Tarok voorwerpen van 185 cm lang vervoeren. Het maximale laadvermogen loopt op tot één ton. De Tarok wordt aangedreven door een TSI-motor van 150 pk die compatibel is met een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen en permanente 4MOTION (alle aandrijvingswielen). De pick-up werd eind 2018 voor het eerst op het salon van Sao Paulo voorgesteld en zou binnenkort in zijn definitieve versie op de Braziliaanse markt moeten komen. Maar het feit dat hij in New York aanwezig is, wijst erop dat hij ook in andere regio’s zou kunnen uitkomen, zolang zijn slaagkansen maar hoog genoeg zijn. D’Ieteren gaf niettemin aan dat hij “bij ons in principe niet wordt verwacht”.

Lees alles over Volkswagen Commercial Vehicles Import

Volkswagen Commercial Vehicles Import

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo