De zaak N.B.F.B.V.: De UPTR en TLV stellen de oplossing ‘Sociaal Fonds’ voor

Als gelegenheidspartners in de zaak van de ‘oorlogskas’ van de voormalige nationale federatie NBFBV, stellen de UPTR en TLV voor om die ‘spaarpot’ naar het Sociaal Fonds over te dragen om beroepsopleidingen te organiseren.

Zoals u weet, zijn twee van de voormalige provinciale federaties, die lid waren van de NBFBV, vandaag depothouders van alle tegoeden van de voormalige nationale federatie. Ze stellen voor om dat bedrag te gebruiken voor beroepsopleidingen die dan rechtmatig over alle provincies zouden worden verdeeld. Maar TLV en de UPTR willen het geld liever overdragen aan het Sociaal Fonds, dat beroepsopleidingen organiseert ten bate van bedrijven en chauffeurs. Twee verschillende visies dus, voor eenzelfde doel… De situatie zit echter muurvast want de twee vzw’s in kwestie kunnen niets doen met het geld zolang het cassatieberoep dat door TLV en de UPTR is ingesteld nog loopt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo