Gilbert De Clercq gaat nu ook voor LNG

Na G. Snel, DVM Trans en de Neve is Gilbert De Clercq de vierde Vlaamse transporteur die de keuze maakt voor Scania trekkers op LNG. Dit ook een doorbraak voor dealer Scania Vlaanderen, die al jarenlang investeert in de overstap naar duurzame transportoplossingen.

Gilbert De Clercq heeft een vloot van bijna 300 voertuigen en bestelde recent vier Scania’s van het type R410 A4x2. Deze nieuwe trekkers zullen ingezet worden voor de distributie van bouwmaterialen, vooral binnen België maar occasioneel ook tot Parijs. Sven Beeusaert, CTO bij Gilbert De Clercq, legt uit: “We hebben bewust gewacht op de nieuwe 410 pk sterke motor. We hadden echt nood aan motoren met meer koppel. De Scania motoren met een koppel gelijk aan die van dieselmotoren boden voor ons de uitkomst.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo