Jungheinrich lanceert nieuwe EKS 412s orderverzamelaar

Jungheinrich heeft een nieuwe generatie van zijn verticale orderverzamelaar EKS voorgesteld. De nieuwe EKS 412s biedt een orderpickhoogte van 14 meter.

De EKS is uitgerust met een nieuwe, drievoudige, telescopische hefmast. Volgens Jungheinrich biedt hij met meer dan 14 meter de grootste orderpickhoogte van alle verticale orderverzamelaars op de markt. Met een hefsnelheid van 0,5 meter per seconde is de EKS 412s 25 % sneller dan zijn voorganger. Maar dat is lang niet alles. De nieuwe EKS 412s gebruikt een zuinige synchrone reluctantiemotor, en dit betekent dat de energieverliezen van de motor gehalveerd zijn. Samen met een gewicht-verlaging resulteert dit in een energiebesparing van meer dan 10%.

Jungheinrich biedt de EKS 412s met loodzuurbatterijen en met lithium-ion technologie. De constructeur garandeert dat de EKS twee ploegendiensten met maar één batterijlading aankan en biedt zijn klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie en een volledig omruilrecht op de lithium-ion technologie.

Aan de behoeften van de bestuurder werd eveneens gedacht : de overgangsvrije hefbewegingen van de nieuwe mast voorkomen stootbelastingen, de nieuwe aanwezigheidsknop is bijzonder gebruiksvriendelijk, en extra ruiten in de achterwand van de cabine zorgen voor een duidelijk verbeterd zicht rondom.N

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo