De winaars van de IFOY Awards 2019

De IFOY Awards 2019, de meest prestigieuze bekroning voor intralogistiek materiaal, zijn vorige vrijdag in Wenen uitgereikt. Cargometer, Jungheinrich, ProGlove, The Raymond Corporation, Still en UniCarriers mochten elk een trofee in ontvangst nemen.

De Oostenrijkse firma Cargometer was de winnaar van de categorie ‘Intralogistieke software’, met een oplossing die de naam On-the-fly Freight Dimensioning meekreeg en die in 3D de lading van een bewegende heftruck opmeet.

Jungheinrich won in de categorie ‘Magazijnmachine’ met de reachtruck ETV 216i, die van bij de start uitsluitend met lithium-ionbatterijen is ontworpen.

The Raymond Corporation (een Amerikaans dochterbedrijf van Toyota) won de prijs ‘Special of the Year’ met zijn virtualrealitysimulator voor de opleiding van heftruckchauffeurs.

In de categorie ‘AGV & Robots Intralogistiques’ werd Still bekroond voor zijn LiftRunner-trein met een autonome LTX 50-trekker. Met dit systeem verloopt ook het laden en lossen zonder menselijke tussenkomst.

UniCarriers Europe (foto) won bij de categorie ‘Heftruck’ met zijn driewielige TX 3-heftruck met een capaciteit van 1,6 ton. Die onderscheidt zich in het bijzonder door een erg ergonomische armsteun en twee stuurtypes.

Tot slot gaat de IFOY Award voor de nieuwe categorie ‘Start-up van het Jaar’ naar het Münchense bedrijf ProGlove dat intelligente scanhandschoenen ontwikkelt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo