blank

Leasecontracten simuleren met My ING Lease

ING biedt een onlineplatform (My ING Lease) aan waarmee professionele prospecten en klanten leasesimulaties kunnen uitvoeren.

My ING Lease is een beveiligde onlinetool die het de professionele prospecten en klanten van ING Lease mogelijk maakt om zelf de lease van hun voertuig te berekenen, contracten op te maken en die digitaal te ondertekenen. De herkenning van de klant gebeurt via zijn ondernemingsnummer, waarna het platform mogelijke leaseoplossingen voorstelt die de klant kunnen interesseren. Het instrument geeft ook de mogelijkheid om de volledige administratie van de leasecontracten op te volgen. ING benadrukt dat het volledige proces, van de prijsopgave tot de activering van het contract, slechts enkele minuten in beslag neemt.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo