LMJ Construct bestaat 10 jaar

Opbouwspecialist LMJ Construct heeft haar tienjarig bestaan met haar 20 medewerkers gevierd. Volgend jaar start de firma uit Turnhout met de bouw van een bijkomend bedrijfspand.

De oorspronkelijke activiteit van de onderneming was het bouwen van aanhangwagens en carrosserieopbouw voor vrachtwagens. “Bij de oprichting bouwden we alles zelf, volledig op maat van de individuele wensen van elke klant. Door de jaren heen zijn we afgeweken van de constructeurstatus, maar we bieden nog steeds bedrijfsvoertuigen voor de vakman. Soms is dat maatwerk uit de eigen werkplaats (BE-trailers en bedrijfsvoertuigen met een laadvermogen tot 10 ton), soms zijn het standaard oplossingen uit het gamma bedrijfsvoertuigen dat we invoeren of een combinatie van aangekochte producten met gepersonaliseerde aanpassingen”, vertelt Martine Noyens, die samen met Luc Van Gorp het bedrijf in 2009 oprichtte.

LMJ Construct start volgend jaar met de bouw van een bijkomend bedrijfspand om de constructiewerkplaats en de serviceafdeling voor periodiek onderhoud en transformaties te versterken.lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo